info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bengü Evleri’ne Görkemli Tanıtım

Kapaklı ilçe sınırları içinde bulunan Kazak Gölü yolu üzerinde 12 bin 500 metrekare alanda yapımına başlanan Bengü Evleri için bir tanıtım programı düzenlendi.

Has Acarlar İnşaat tarafından Kazak Gölü yolu üzerinde yapımına başlanan Bengü Evleri için bir tanıtım programı düzenlendi.
Saat 19.00’da başlaması planlanan ancak saat 21.00’da başlayan tanıtım programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İsmet Çerçi, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Şenol Gül, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Gıcır, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı H.Kaya AŞCI ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Demir, Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Samsunlular Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, Çerkezköy ve Kapaklı’da yaşayan Samsunlular ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar yaptı.
 
23 YIL ÖNCE İŞÇİ OLARAK GELMİŞTİ
 
Kapaklı’ya 1990 yılında işçi olarak geldiğini hatırlatan Hasan Acar, “Kapaklı’daki ilk günkü heyecan ve arzularım hiçbir gün yılmadan yorulmadan aşk ve şevkle devam etti. Gecemi gündüzüme katarak, hep üreterek kazanmak, büyümek ve çevremdeki insanlara faydalı olmak en büyük hayalimdi ve başardığımıza inanıyorum. Her zaman ilkleri yapmayı kendime bir görev bildim. Yıllar geçtikçe ticari ve sosyal faaliyetlerin içinde bulundum. Rabbimin yardımıyla ve siz değerli Kapaklılı hemşerilerimin bize olan güveni ile bugünlere geldik. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
DEĞİŞİME KAYITSIZ KALMADIK
 
1990’lı yıllardan 2007 yılına kadar Acar İnşaat olarak faaliyet gösterdiklerini kaydeden Acar, yaşanan değişimlere kayıtsız kalmadıklarını vurgulayarak, “Yüzlerce konut inşa ederek, günün şartlarına göre en iyilerini yapmaya gayret gösterdik. Ancak bugün yeni bir gün, yeni bir sayfa ve yepyeni bir Kapaklı var karşımızda. Artık değişen Türkiye’de Kapaklımız da değişti ve ilçe oldu. Siyasi büyüklerime ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim de değişime ve kabuğumuzu kırma zamanı geldi. Geleneksel inşaatçılık sayfası bizce artık kapanmıştır” diye konuştu.
 
PROJE HAKKINDA BİLGİ VERDİ
 
Acar konuşmasının devamında, bir önceki projeleriyle birlikte Türkiye’nin tanınmış firmalarından Migros ve Tekzen’i Kapaklı’ya kazandırdıklarını dile getiren Hasan Acar, bundan sonraki projelerinde çok daha iyilerini sunmayı hedeflediklerini söyledi ve “Yeni ilçemize yakışır, Kapaklı halkının ve yatırımcılarının keyifle yaşayacağı, içerisinde 8 bin 500 metrekare kapalı otopark, yüzde 70 yeşil alan, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, farklı metrekarelerden oluşan bin 500 metrekarelik farklı ticaret üniteleri, keyifli zaman geçirilebilecek kamelyalar, 7/24 güvenlik ve çocuk oyun alanları olan, merkeze 500 metre, kazak gölüne 500 metre, okullara, emniyet müdürlüğüne ve sağlık kuruluşlarına yakın aynı zamanda doğa ile iç içe bir yaşam alanını hizmete sunuyoruz” bilgilerini verdi.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
 
Programın devamında Türk Sanat Müziği sanatçısı Sami Aksu sahne alırken, Aksu’nun konserinin ardından kendisine plaket takdim edildi. Programda kısa bir konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de hemşerilerinin iş hayatında başarılı olmalarının kendileri açısından onur verici bir durum olarak nitelendirdi ve Hasan Acar’ iş yaşamında başarılar diledi.
 
KURTOĞLU EN SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ
 
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in konuşmasını tamamlamasının ardından Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı H.Kaya Aşçı bir konuşma yaptı. Tanıtım kokteylinin sonunda Cengiz Kurtoğlu sahneye davet edildi. Söylediği birbirinden güzel şarkıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşatan Cengiz Kurtoğlu’na konser sonunda plaket takdim edildi. Gerçekleştirilen havai fişek gösterisi de geceye ayrı bir renk kattı.