info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büyük Birlik Partisinden Çorlu Gazeteciler Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP)Tekirdağ İl Başkanı Hakan Şalcı, Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, Çorlu Belediye Başkan adayı Mehmet Tanrıverdi, Alperen Ocakları Çorlu Şube Başkanı Yasin Şenyüz beraberindeki partililerle Çorlu Gazeteciler Derneği`ne ziyarette bulundu.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre gerçekleştirilen ziyaretten dolayı BBP heyetine teşekkür ederken BBP Tekirdağ İl Başkanı Hakan Şalcı Çorlu Gazeteciler Derneği`nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti. 
 
“Biz proje ortaya koymak istiyoruz, boş vaat değil”
 
BBP Tekirdağ İl Başkanı Hakan Şalcı Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere tüm teşkilatlar olarak hazırlandıklarının altını çizerek: “Biz bu konu ile ilgili akademisyenlerle çalışıyoruz. Biz Tekirdağ`ı gerçekten nasıl kalkındırabiliriz onu düşünüyoruz. Büyükşehre yakışan şekilde projeler yaptırıyoruz. 10 kişilik ekip bu çalışmayı yürütüyor. Tekirdağ`ı bu ekibe gezdirdik, ölçümler yaptık, incelemelerde bulunduk. Zamanı geldiğinde bu projeleri açıklayacağız. Biz proje ortaya koymak istiyoruz, boş vaat değil. Sivas Belediyesi Büyük Birlik Partisi`nin tek il belediyesi. En başarılı belediye ödülünü 2 kez aldı. Bizim bütün belediyelerimiz çok ciddi başarılar elde etti. Biz yandaşa iş vermedik. Biz hakkaniyet ölçüsünde yapılması gerekenleri yaptık. Tekirdağ`ın neden büyükşehir yapıldığını anlamış değiliz. Bunun ucu federasyona gidiyor. Doğuda ki büyükşehirlerin yapısını biliyoruz. Bu işin ucu kötü yerlere gidiyor” dedi
 
“Yap-boz devrini bitirmek istiyoruz”
 
BBP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan ise konuşmasında Çorlu`yu ciddi bir şekilde analiz ettiklerini belirterek: “Amacımız projelerimizi halkımıza doğru şekilde anlatmak. Mahallerimizi gezdik, şikâyetlerini dinledik ve not aldık. BBP olarak Çorlu`ya yaraşır bir şekilde hizmet etmek istiyoruz. Yap-boz devrini bitirmek istiyoruz. Yazın çiçek ekiliyor, kışın çiçek ekiliyor. Artık bunları aşmamız lazım. Ailenizle boş vakitleri geçireceğiniz kompleksler yok. Kültür merkezleri yok. Spor anlamında ki eksikliğimiz zaten görülür şekilde. Türkiye`de içemediği suya en fazla bedel ödeyen ilçe Çorlu`dur. Söz verip te dönenlerden olmayacağız. Otopark, ulaşım gibi ciddi sorunlarımız var.  İnsanlar otobüste tıka basa yolculuk ediyor. Dolum tesisleri büfelerde değil duraklar içinde olmalı. Çorlu halkı teveccüh gösterip bize belediyeyi verirse Çorlu halkı hizmetin ne olduğunu görecek. Çorlu`da birçok sivil toplum örgütü, dernekler var. Bu derneklerin ve STK`ların sorunlarını dinleyip çözüm üreteceğiz. Kazanamasak ta iyi bir olacağımıza eminim” ifadelerine yer verdi. BBP Çorlu Belediye Başkan adayı Mehmet Tanrıverdi ise “Çorlu`da ki sorunları biliyoruz. Ulaşım, alt yapı, su, sosyal belediyecilik gibi birçok temel sorunla baş başayız. Biz halktan biriyiz. Güzel projeler yapmak istiyoruz, güzel hizmetler sunmak istiyoruz” diye konuştu.
 
Büyük Birlik Partisi`nin Çorlu Gazeteciler Derneği`ne gerçekleştirdiği ziyaretin sonunda günün anısına fotoğraf çekildi. BBP Tekirdağ İl Başkanı Hakan Şalcı Çorlu Gazeteciler Derneği yönetim kurulu ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.