info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cadde ve Parklar Bank’landı

Çerkezköy deki parklar ve cami avlularında dinlenmek isteyen vatandaşların “bank olmadığı” yönündeki şikayetlerini değerlendiren Çerkezköy Belediyesi, harekete geçti. İSTON dan satın alınan ilk banklar Belediye Meydanı na yerleştirildi. Kötü niyetli kimselerin zarar vermesinin önüne geçmek için beton ayaklı ahşap banklar seçildi.

Vatandaşların yokluğundan şikayetçi olduğu banklar, artık Belediye Meydanı'nda. Daha önce kötü niyetli kimselerce bulundukları yerlerden sökülüp, evlerin bahçelerine taşınan bankların ardından Çerkezköy Belediyesi, beton ayaklı ahşap banklarla sorunun önüne geçmeyi hedefliyor. Bir süre önce Belediye Başkanı Ali Ertem’in şehrin önemli noktalarını donatacaklarını açıkladığı banklar, bazı noktalara yerleştirilmeye başlandı.
 
TÜM ÇERKEZKÖY 'BANK'LANACAK
Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, bankların önce Belediye Meydanı'na konumlandırıldığını, kısa süre içinde de diğer caddeler, cami ve parklara da bankların yerleştirileceğini söyledi. İSTON'a verilen siparişin ilk bölümü olan 23 bankın Belediye Meydanı'ndaki boş alanlara yerleştirildiğini açıklayan Gümüş, bankların kısa sürede Çerkezköy'ün tüm caddelerine yerleştirilmesinin hedeflendiğini söyledi.