info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çanakkale Dardanel Spor Forması Giyen Mert Site Spor ile Anlaştı

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Site Spor, Çanakkale Dardanel Spor forması giyen genç kaleci Mert ile anlaştı.

Site Spor yeni sezona, yenilenmiş ve güçlü kadrosu ile girmeye hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlı takım bu doğrultuda bu transfer döneminde önemli bir transfere imza attı. Çanakkale Dardanel Spor’un genç yeteneği, yeni sezonda Site Spor formasıyla mücadele edecek. Site Spor’un büyük beklenti içerisinde olduğu genç yıldız, geçen sezon Çanakkale Dardanel Spor forması giymişti. 19 yaşındaki Mert Yıldırım, Çanakkale Dardanel Spor forması ile Akademi Ligi U15 forması ile 22, Akademi Ligi U16 forması ile 4, Akademi Ligi U17 forması ile 14, Akademi Ligi U18 forması ile 13, Akademi Ligi U19 forması ile 21 kez yeşil sahalarda ter döktü. 
 
MERT, SİTE SPOR’DA
 
1995 yılı Edirne doğumlu Mert Yıldırım, tercihini Trakya’nın yükselen değeri Site Spor’dan yana kullandı. Mert’in transferi ile bünyesinde 3 kaliteli kaleci bulunan Site Spor’da, kale için kıyasıya bir mücadele olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Mardin Spor’dan transfer edilen Yusuf Turan ile uzun yıllardır Site Spor forması giyen Rahmi Yeşil, Mert‘in de takıma dahil olmasıyla kıyasıya bir forma yarışına girecekler gibi gözüküyor.
 
HIZLI GELİŞİYOR
 
Mert Yıldırım, “Burada olmaktan çok mutluyum. Birçok kulüpten teklif aldım. Daha üst liglerde mücadele eden kulüpler de vardı aralarında. Tercihimi Site Spor’dan yana kullandım. Çok hızlı gelişen bir kulüp Site Spor. Umarım bu gelişimde az da olsa benim de bir payım olur” dedi.