Güreş karşılaşmaları, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunarak başlarken, etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Millitvekili Emre Köprülü, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin efsane ismi Ahmet Taşçı da katıldı.
	Bin kadar seyircinin izlediği müsabakalara 250 güreşçi katıldı. Çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı güreşlerde rakibi Gökhan Ekici’yi tuşla mağlup eden Şaban Yılmaz, başpehlivan oldu.
	
	Güreş ağası yine İşlek
	Bu yıl 19.’su gerçekleştirilen Çerkezköy Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ağalığını yine Mesut İşlek, elde etti. Etkinliği 19. Yılında da ağalığı kaptırmayan aynı zamanda organizasyonun sponsoru da olan İşlek, 59 bin lira bedelle yeniden Çerkezköy Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ağası oldu.
	Güreşçiler ödüllerini Belelideye Başkanı Ali Ertem ve Mesut İşlek tarafından alırken, İşlek ödül törenin ardından yaptığı açıklamada Çerkezköy Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni hayırlısıyla bitirdiklerini belirtirken, seneye düzenleyecekleri organizasyona herkesi davet etti.
	
	Konuklara ikram
	Bu arada müsabakalar boyunca davetlilere ve izleyenlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Hava sıcaklığının bir hayli yüksek olması sebebiyle seyircilere başta su olmak üzere, etli ekmek, ayran, pilav ve meyve ikram edildi.
	Sonuçlar
	Güreşlerde ilk sırayı alan isimler ise şöyle:
	Minik 1
	Samet Kuş
	Minik 2 
	Hayrullah Kemal Tekmen
	Teşvik 1
	Okan Şahin
	Teşvik 2
	Onur Arı
	Tozkoparan
	Fethi Gültiken
	Ayak
	Tuncer Tacer
	Deste Küçük
	Nedim Anıl Gider
	Deste Büyük
	Enes Yanık
	Küçük Orta Küçük
	Davut Demir
	Küçük Orta Büyük
	Gürsel Kaya
	Büyük Orta
	Mustafa Yenisancak
	Başaltı
	Mesut Özgül
	Başpehlivan
	Şaban Yılmaz


