info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Kaymakamı Tepe İlkokulu’nu Denetledi

Kaymakamlar Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve eğitime verdiği öneme dikkat çeken Metin Kubilay, dün sabah saatlerinde Çerkezköy Tepe İlkokulu’nu ziyaret etti.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Tepe İlkokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, okulda inceleme ve denetlemelerde bulundu. 
 
EYLEM PLANI HAZIRLANMASINI İSTEDİ 
 
Tepe İlkokulu Müdürü Fahrettin Karaman’dan okulun başarı durumu, sosyal etkinlik düzenleme durumu ve fiziki yeterliliği konularında bilgi isteyen Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra okul brifing dosyasını inceledi ve başarının arttırılması için eylem planı hazırlanmasını istedi. İncelemelerine okul kantinini denetleyerek devam eden Kubilay, okul kantinindeki gıdaları ve saklanma koşullarını inceleyerek, okul idaresine denetlemelerin düzenli yapılması talimatını verdi. Sınıf gezileri ile tamamlanan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyaretçi defterinin özenle tutulmasını tekrar hatırlatarak, öğrenci ve öğretmen dışındaki bütün ziyaretçilerin bu deftere işlenmesini istedi. “Eğitim en esaslı meselemizdir” sözünü vurgulayan Kaymakam Metin Kubilay, bu alandaki çalışmalarını arttırarak devam ettireceklerini söyledi.