info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy’de Kanlı Hesaplaşma

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kanlı bitti.

Olay, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Fatih Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir fırında meydana geldi. İddiaya göre, Y.K, E.K. ve İ.K., F.B’nin oğlu R.B ile birlikte işlettiği fırına geldi. Taraflar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışma başladı. Tansiyonun iyice yükseldiği tartışmada kısa süre sonra bıçaklar ve tabancalar konuştu. 
 
Kavga esnasında 55 yaşındaki fırın işletmecisi F.B, kimin ateşlediği belirlenemeyen silahtan çıkan 3 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. F.B'nin oğlu 24 yaşındaki R.B, İ.K ve Y.K ise kavga sırasında aldıkları bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde yaşamını yitiren fırın işletmecisi F.B'nin oğlu R.B de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Yaralılara ilk müdahale Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılırken, durumu ağır olan İ.K, Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Y.K ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2 kişinin yaşamını yitirdiği olayda kullanılan bıçak ve tabancayı ele geçirdi. F.B ve oğlu R.B'nin cesetleri, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından aynı cenaze aracıyla otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan E.K geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.