info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy’deki Spor Tesisleri Sarı’dan Sorulacak

Veliköyspor’da yaklaşık 15 yıldır antrenörlük yapan, deneyimli spor adamı olarak da bölgede isim yapan Ahmet Sarı, Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte Veliköy Belediyesi’nin kapanması sonucu Çerkezköy Belediyesi’ne atandı.

Ahmet Sarı, geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Çerkezköy Kapalı Spor Salonu ile Çerkezköy ilçe merkezinde bulunan tüm spor tesislerinin sorumlusu olarak atadı. Çerkezköy’deki tüm spor tesislerinin sorumlusu olan Ahmet Sarı, verilen görevi en iyi şekilde yapacağını ve sporla ilgili çalışmalarda da Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için büyük gayret sarf edeceğini belirtti. 
Sarı, "Yıllardır sporla iç içe olan biriyim. İlçemizin spor alanında neler yapılmasını da çok iyi biliyorum. Bu göreve beni atayan başkanımız Vahap Akay’ın yüzünü kara çıkartmayacağım. Spor anlamında ilçemizde neyin nasıl yapılması gerekiyorsa en iyi şekilde yapılacaktır. Sporun her dalında ilçemizin daha da gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi içinde elimden geldiğinin fazlasını yapma gayreti içinde olacağım. Çerkezköyümüz bir sanayi kenti olması nedeniyle sporda da iyi yerlere gelmeli diye düşünüyorum. Bu nedenle çalışmalarım özverili şekilde sürecek. Beni bu göreve getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı mahçup etmeyeceğim" dedi.