info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çevreci Gazeteciler TÜKÇEV’i Ziyaret Etti

Merkezi Ankara olan ve 10 yıldan bu yana faaliyetlerini yürüten Uluslar arası Çevre Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı(TÜKÇEV) Başkanı Av. Beyhan Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Bir süre önce yapılan genel kurul sonucu göreve gelen Osman Akkuş başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Veciye Mutlu, F. Nuray Öcalan, Bülent Öztürk ve Aygül Akkuş ile Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Kenan Macit’le bir süre görüşen TÜKÇEV Başkanı Beyhan Aslan” Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de çevre gazeteciliğinin gelişmesi çok büyük önem arz etmektedir. Ülkesimde birçok branşta gazeteci faaliyet yürütüyor ama bunların içinde çevre gazetecileri yok denecek kadar çok az sayıda kalıyor. Bu nedenle de Uluslar arası Çevre Gazetecileri Derneği’ni çok önemsiyorum. Sizler sayesinde medyada çevre konusunda uzmanlaşmış arkadaşlarımızın yer alacağını ve çevreye karşı medya duyarlılığının artacağına inanıyorum” diye konuştu.
 
Uluslar arası Çevre Gazetecileri Derneği (UÇE) Başkanı Osman Akkuş ise amaçlarının TÜKÇEV’le aynı hedefi kucakladığını belirterek “Bizim için de faaliyet alanı sadece çevre olan vakıf ve sivil toplum kuruluşları çok önemli. Hep birlikte el ele verirsek, çevre konusunda çok önemli başarılara imza atabiliriz” şeklinde konuştu.