info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çocuk Parkındaki İlan Panosu Elektrik Kaçırdı Polis Nöbet Tuttu

Tekirdağ Altınova Mahallesi sahil şeridinde bulunan çocuk parkına bir dernek tarafından konulan ilan panosunun kabloları patlayarak yandı.

 

Panonun yanından geçmekte olan bir kadın ve çocuk, elektriğe çarpılma tehlikesi yaşadı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis, başında nöbet tuttu. Polis ekiplerinin getirdiği elektrik arıza ekibi sorunu giderince vatandaşlar rahat bir nefes aldı.
 
Tekirdağ Altınova Mahallesi'nde bulunan çocuk parkının girişine Altınova Güzelleştirme Derneği tarafından konulduğu iddia edilen ışıklı panonun elektrik aksamında patlama oldu. Parkta oynayan çocuklar ve oradan geçmekte olan bir kadın elektrik akımına kapılma tehlikesi yaşadı. 
Durumu gören bir vatandaş elektrik arızaya haber verdi. Ancak 'bizim sorumluluk alanımızda değil' cevabını aldı. Ardından başka bir vatandaş belediyeyi aradı, o da benzer bir cevap alınca çareyi 155 Polis İmdat'ı aramakta buldular. 
 
Olay yerine gelen polisler panonun etrafına çocukların girmemesi için güvenlik şeridi çekerek, başında nöbet tuttular. Daha sonra bir ekip aracı elektrik arıza merkezine giderek görevlilerin olay yerine gelmelerini sağladı. 
On dakikalık bir müdahaleden sonra sorunu çözen arıza ekibinin yanına gelen vatandaşlar, "İlla ki birisinin ölmesi mi gerekir? Sonuçta buraya elektriği Tredaş veriyor." sözleriyle tepki gösterdiler.