info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesi nden Anneler Günü Yemeği

Çorlu Belediyesi, 9 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle, şehit anneleri ve huzurevindeki annelere yemek verdi.

Anneler günü münasebetiyle Shiva Et Lokantası nda düzenlenen yemek, Çorlu da yaşayan şehit anneleri ve Çorlu Huzurevi ndeki annelerin katılımıyla gerçekleşti. Yemekte Çorlu Belediye Başkan Vekili Hasan Toprak, Belediye Meclis Üyeleri; Fatma Gürel ve Zarife Atik Geylan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fotoş Gaygusuzoğlu, Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

9 Mayıs Anneler Gününde ilk defa bir araya getirilen, şehit yakınları ve huzurevindeki anneler samimi bir ortamda sohbet ettiler. Daha sonra Çorlu Belediye Başkan Vekili Hasan Toprak, yemeğe katılan 60 anneye karanfil ve Çorlu Belediyesi nin hazırladığı hediye paketlerini takdim etti.

Anneler Gününde bir araya gelmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Toprak, "Bu yemekte bulunan tüm annelerimizin bu özel ve anlamlı gününü kutluyoruz. Baş tacımız olan annelerimizi sadece Anneler Gününde değil, yılın her günü hatırlamamız gerekiyor. Bu sene ilk defa şehit anneleri ve huzurevindeki annelerimizi bir araya getirdik. Önümüzdeki günlerde şehit aileleri, Belediyemizin öncülüğünde Çorlu Huzurevi ni ziyaret edecek. Bu tür etkinliklerin bundan sonra daha kapsamlı bir şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz," diye konuştu.