info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesi nin Yeni Logosu

Çorlu Belediye Meclisi nin 4 Kasım 2009 tarihli olağan toplantısında aldığı karar sonucunda Logo Tasarım Yarışması sonuçlandı.

Çorlu Belediye Meclisi nin 4 Kasım 2009 tarihli olağan toplantısında aldığı karar sonucunda Logo Tasarım Yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışma sonucunda birinci Samsun dan katılan On Dokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Tezcan Bahar oldu. 1. olan Bahar, "Bu logonun yıllarca Belediye de kullanılacak olması benim için çok sevindirici" dedi.

Çorlu Belediyesinin 1 yıllık faaliyetlerinin değerlendirildiği basın toplantısında Çorlu Belediyesinin yeni logosunu tanıtan Belediye Başkanı Ünal Baysan, "4 Kasım 2009 tarihlinde meclis logo yarışması düzenledi. Yarışma basın ve internet kanalıyla kamuoyuna duyuruldu. 5 Kasım ile 15 Aralık 2009 tarihleri arasından düzenlenen yarışmaya Türkiye nin birçok yerinden kişi katıldı. Yarışmaya Tekirdağ, İstanbul, İzmir, Samsun ve Rize illerinden ağırlıklı olmak üzere 74 yarışmacı 268 logo ile katıldı. Seçici kurul 268 logo arasında arasından ilk üçü belirledi. Logo yarışmasına İstanbul dan katılan Abdullah Karaca 3., İzmir den katılan Cem Yaşin 2. ve Samsun dan katılan On Dokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Tezcan Bahar 1. oldu. 1. ye 2 bin, 2. ye bin ve 3. ye 500 TL para ödülü verildi.

Logo yarışmasında birinci olan Tezcan Bahar a plaketi ve para ödülü Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından verildi. Bahar, "Bu logonun yıllarca Belediye de kullanılacak olması benim için çok sevindirici" dedi. Çorlu Belediye Meclisi tarafından belirlenen Logo Tasarım Yarışması Seçici Kurulu, yaptığı çalışma ve değerlendirmeler sonucunda Tezcan Bahar birinci, Cem Yaşin ikinci ve Abdullah Karaca üçüncü oldular.