info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesinin Kış Önlemleri

Çorlu da meydana gelen kar yağışıyla birlikte Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hiç vakit kaybetmeksizin çalışmalara başladı

 

Kar yağışıyla birlikte buzlanma ve yolların kapanmasıihtimaline karşı önlem almak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sabahakarşı saat 02:00'den başlayarak sabah saatlerine kadar Aliosman Çelebi Bulvarı,Atatürk Bulvarı, Kumyol Caddesi ve Aslan Sokak, Borsa Meydanı, Kale Bayırı,Eski Çerkezköy Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Çorlu Şehitliği'nin arka yolu vePerşembe pazarında yollara solüsyon döktü.
 
Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki tuzlama ekibiiş makineleriyle Sağlık Mahallesi-Marmaracık Kavşağı, Bülent Ecevit Bulvarı,Şinasi Kurşun Caddesi, Omurtak Caddesi, Yeni Mezarlık Yolu, Emlak KonutlarıKöprüsü, Ağır Bakım Kavşağı, Havuzlar-Yeniçiftlik Yolu ile Cumhuriyet Parkıcivarında yollara tuz serpti.
 
Alınan önlemler sayesinde yollarda buzlanma yaşanmadı. Sabahsaatlerinde trafik akışının da kar yağışından etkilenmediği gözlemlendi.
 
Belediye ekipleri meteorolojinin hava tahminlerini de takipederek kar yağışının artması ihtimaline karşı günün 24 saati hazırda bekliyor.Gereken hallerde vatandaşlar günün 24 saati boyunca hizmet veren 444 99 59 numaralı telefondan şantiyede görevli ekiplerimize ulaşarak istek ve şikâyetlerini iletebilirler.