info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da City Guide (Şehir Rehberi)

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde üç farklı yere kurulan City Guide ler (Şehir Rehberi) Çorluya dışarıdan gelenlere rehberlik ediyor.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde üç farklı yere kurulan City Guide'ler (Şehir Rehberi) Çorluya dışarıdan gelenlere rehberlik ediyor. Turistlerin ve yolcuların kullanımı için hazırlanan "Dış Mekân Multimedya Terminali" olan City Guide, şehirle ilgili genel bilgileri içeren bir bilgi bankası olarak biliniyor.

Ströer Tekirdağ Şube Müdürü Yasin Öztürk, 'şehir rehberi' denen City Guide'ler sayesinde kullanıcıların şehirle ilgili turistik bilgilere, kültür sanat programlarına, etkinlik ve ulaşım bilgilerine hem ekrandan, hem entegre bluetooth cihazı vasıtasıyla cep telefonlarına gelen mesajlarla ulaşabildiklerini ifade etti.

Ayrıca, şehirde bulunan otel, restorant ve büyük alışveriş merkezlerinin adresleri ve telefonlarının da bulunduğunu belirten Öztürk, şehrin tarihini merak edenlerin de buradan geniş olarak şehir tarihini ve tarihi mekanlarını öğrenebildiklerini söyledi. Öztürk, şöyle dedi:

"City Guide'ler dahili kamera ve mikrofonu sayesinde kullanıcılar, kaydettikleri resim ve videoları istedikleri e-mail adresine gönderebiliyor. City Guide'lerde dokunmatik ekranı ve kolay arayüzü sayesinde bilgilere pratik bir şekilde ulaşılabiliyor.'' City Guide'ler Çorluda, belediye binası karşısında Heykel Meydanı ve Olympia Meydanı'nda bulunuyor.

Kaynak: BeyazGazete Sitesi