info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı.

İstanbul istikametinden Çorlu istikametine gitmekte olan Sulhi Bıçakçı yönetimindeki 59 PY 101 plakalı otomobil, saat 10.30 sıralarında askeri havaalanı mevkiinde Çorlu Belediyesi ne ait 59 PY 516 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç orta refüje çarparak durabildi. Olay esnasında kamyonun üzerinde oksijen tüpünü değiştirmek için uğraşan belediye işçisi Murat Gebeş yaralandı. Aracın üzerlerine geldiğini gören zabıta memuru Serdar Turgut ise kendini tarlalığa atarak canını kurtardı.

Serdar Turgut, Murat Gebeş ve otomobil sürücüsü Sulhi Bıçakçı olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen ambulans ile Çorlu devlet hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Jandarma ve trafik polisi olay yerine gelmesiyle inceleme yaptı. Olay yerinde bulunan belediye zabıta müdürlüğünde görevli Zabıta Vural Özcan, güzergah üzerindeki izinsiz konulan reklam panolarını kaldırmaya çalışırken, otomobilin üzerlerine geldiğini görmeleriyle kamyonun yakınında bulunan Serdar Turgut a kaç diye bağırdığını ve Serdar Turgut un da kendisini tarlaya doğru attığını, otomobilin kamyona hızla çarptığını söyledi.