info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği’nden Yerlikaya’ya Teşekkür Ziyareti

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilen yeni dernek merkezinin açılışına katılan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Levent Silistre Çorlu Gazeteciler Derneğinin her geçen gün çıtasını daha yukarılara taşımak ve mesleki birlikteliği sağlamak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirterek: “Biz büyük bir aileyiz, sloganımızı kendimize ilke edindik. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandırdınız. Bu anlamda şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve tüm Çorlu Gazeteciler Derneği ailesi olarak sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ise Çorlu Gazeteciler Derneği`nin çalışmalarında ki azmi takdirle karşıladığını ifade ederek: “Allah birlik ve beraberliğinizi daim etsin. Açılışınızda görmüş olduğum tablo Tekirdağ Valisi olarak beni gururlandırdı. Açılışınızda yapmış olduğum konuşmam da bunu açıkça ifade ettim. Gazeteciler olarak çok önemli bir vazifeyi icra ediyor ve halkımızı doğru bir şekilde bilgilendiriyorsunuz. Sizin birlik ve beraberliğinizin tüm Tekirdağ`ımıza örnek olmasını diliyorum” dedi.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre Vali Yerlikaya`ya ziyaretin anısına dernek üyesi gazeteciler tarafından çekilen ve Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`nın yer aldığı fotoğraflardan hediye etti. 
 
Yarım saati aşkın süren görüşmenin ardından ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.