info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Üyeliği Kabul Edildi

Kırklareli’nde gerçekleştirilen Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi toplantısında Çorlu Gazeteciler Derneği’nin üyeliği oy birliği ile kabul edildi.

Marmara Gazeteciler Federasyonuna ve Gazeteciler Konfederasyonuna üye olan Çorlu Gazeteciler Derneği, konfederasyon bünyesine katılan ilk ve tek ilçe derneği olma unvanını taşıyor. 
 
Kırklareli ve Edirne Gazeteciler Cemiyeti ile Kırklareli Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi toplantısında Çorlu Gazeteciler Derneği’nin üyeliği oy birliği ile kabul edildi. Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu olarak başkanlar konseyi toplantısına katılan Başkan Levent Silistre, Yönetim Kurulu üyeleri Serdar Şahin, Faruk Yıs, Naim Yıldız, Tarık Yıs ve Abdurahim Yıldırım dernek faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. 
 
“Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Ne Kadar Dinamik ve Güçlü Bir Dernek Olduğunu Yakından Biliyorum”
 
Başkanlar konseyi toplantısında gündem maddeleri arasında yer alan Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Marmara Gazeteciler Federasyonuna üyeliği ile ilgili konuşan Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Gazeteciler Konfederasyonu kurucu Genel Başkanı Nuri Kolaylı; “Çorlu Türkiye’de 54 ilden büyük bir ilçe. Çorlu gibi büyük bir ilçemizi aramızda görmek istedik. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin de ne kadar dinamik ve güçlü bir dernek olduğunu yakından biliyorum. Gerçekleştirdikleri faaliyetleri ve etkinlikleri takip ediyorum. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Marmara Gazeteciler Federasyonuna üyeliği hayırlı olsun” dedi.
 
“Federasyon ve Konfederasyon Üyeliğimiz Hayırlı Olsun”
 
Başkanlar konseyi toplantısında söz verilen Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: ““2006 yılında kurulan Çorlu Gazeteciler Derneği, bölgemizde hep ilklerin öncüsü oldu. 6 ay önce kongremizi gerçekleştirdik ve yeni yönetimimizi oluşturduk. Oluşturduğumuz yeni yönetim ile birlikte pek çok ilke imza attık. Dernek faaliyetlerimiz ve etkinliklerimiz ile iyi ve başarılı çalışmalar yapmak istiyoruz. Çorlu, Türkiye’de 54 ilden büyük bir ilçe. Sanayi, tarım ve ekonomisi ile güçlü ve adından sıkça söz ettiren bir ilçeyiz. Marmara Gazeteciler Federasyonuna üyeliğimizin oy birliği ile kabul edilmesi bizleri son derece memnun etti. Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Gazeteciler Konfederasyonu üyesi olmamızın camiamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanlarımıza ve Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlar konseyine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Karşılıklı Hayırlı Olsun Temennisi
 
Karşılıklı fikir alışverişi ve konuşmaların ardından Bursa Gazeteciler Cemiyeti, Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Gazeteciler Konfederasyonu kurucu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Çorlu Gazeteciler Derneği’nin üyeliğinin hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Çorlu Gazeteciler Derneği’ni aramızda görmekten mutluyuz” dedi. Başkan Nuri Kolaylı ve Başkan Levent Silistre birbirlerine hayırlı olsun temennilerinde bulundular. 
 
Marmara Gazeteciler Federasyonu Hatıra Fotoğrafı
 
Bursa Gazeteciler Cemiyeti, Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Gazeteciler Konfederasyonu kurucu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Edirne Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Derya Sarılarlı ile Federasyon Başkanları ile Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Yönetim Kurulu üyeleri Serdar Şahin, Faruk Yıs, Naim Yıldız, Tarık Yıs ve Abdurahim Yıldırım üyeliğin tamamlanmasının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.