info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Kent Konseyi Müzik Topluluğı İlk Konserini Verecek

Eylül ayından beri koro çalışmalarını sürdüren Tekirdağ’a bağlı Çorlu Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Topluluğu ilk konserini verecek.

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde gerçekleşecek konserde, müzik topluluğu ilk kez müzikseverlerin karşısına çıkacak. 
Çorlu Kent Konseyi Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komitesi Başkanı Mehtap Petek’in organizatörlüğüyle faaliyetini sürdüren Çorlu Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun Koro Şefliğini Müzik Öğretmeni Yüksel Yavuz, Müzisyen Şefliğini ise Ünlü Kemancı Ahmet Zurnacı yapıyor. 39 korist, 9 müzisyen ve 2 şeften oluşan 50 kişilik topluluk, müzikseverlere keyifli bir gece yaşatacak. 
 
Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, "Çorlu Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Topluluğumuzun Hicaz Makamı, Muhayyer Kürdi Makamı, Rast Makamı ve Nihavent Makamından oluşan ve ücretsiz olarak düzenlediğimiz ilk konserimize tüm halkımız davetlidir. Halkımızla güzel bir sanat gecesi geçirecek aynı zamanda da tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü birlikte kutlayacağız” dedi.