info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Tso dan Bin Aileye Gıda Yardımı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) aracılığıyla yollanan 35 bin TL değerindeki yardım kapsamında; ihtiyaç sahibi olan Çorlu halkına her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel hale gelen Ramazan erzakları dağıtımı gerçekleştirildi.

Her yıl TOBB'nin odaların ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak verilmek üzere ilettiği 35.000 TL bu yıl ihtiyaç sahibi 750 aileye gıda yardımı gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra yönetim kurulunun ihtiyaç sahibi 250 aileye daha gıda yardımı yapma kararı aldı.
 
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, “Yardımlaşma, toplumumuzun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerimizdendir. Bizlerde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Her yıl geleneksel olarak yapılan bu yardımın daha da geniş kapsamlı olması ve daha çok vatandaşımıza ulaştırılması için odamız olarak çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile Çorlu TSO olarak tüm üyelerimizin ve Çorlu halkının yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden en içten dileklerimizle kutlar sağlık ve mutluluklar dileriz" dedi.