info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Tso Seçimleri Yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimleri yapıldı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimleri yapıldı. Çorlu Emlak Konutları bölgesindeki ÇTSO ilkokulunda 2 Haziran 2013 Pazar günü yapılan seçimlerde ÇTSO üyesi seçmenler oy kullandı. Okulda 6 sınıfta kurulan 16 sandıkta sabah 09.00'da başlayan oy verme işlemi, akşam saat 17.00'ye kadar devam etti. 45 kişilik ÇTSO Meclisi üyelerini belirlemek için yapılan seçimlerde bazı meslek gruplarda çekişme yaşandı.
 
Çorlu TSO seçimlerini yerinde ziyaret eden MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen "Seçimlerin Çorlu'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Akşam saat 17.00'ye kadar süren oy verme işlemi esnasında herhangi bir gerginlik yaşanmazken, sandık görevlileri, öğlen yemeğini sandık başında yediler. Çorlu TSO Meclis üyeliği seçimlerinde, 2 dönem ÇTSO Meclis Başkanlığı yapan İhsan Erik seçimlerde kendi meslek gurubunda kaybetti. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu kendi meslek gurubunda yeniden meclis üyeliği için seçildi. Çorlu TSO yönetim kurulu başkanlığına aday olması beklenen; Metin Akgün ve Enis Sülün, Çorlu TSO'daki meslek guruplarından ÇTSO meclis üyeliğine seçildi.
 
Enis Sülün Oda Başkanlığına Aday
 
Beklenen sonuçların alındığını kaydeden Enis Sülün; "Sonuçlar gayet normal, beklediğimiz gibi oldu. Desteklerinden dolayı tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, Çorlu için hayırlı olacak inşallah" dedi. ÇTSO meclis üyelerinin önümüzdeki Cumartesi günü toplanarak oda yönetimini belirleyeceğini kaydeden Sülün; oda başkanlığı için aday olacağını söyledi. Seçilmesi sonrasında Metin Akgün ve arkadaşları, zaferlerini bina bahçesinde Puro içerek kutladılar. seçimlerin Çorlu için hayırlı olmasını dileyen Akgün; "Çorlu kazandı, muhteşem bir katılımın olduğu yerde, demokratik bir seçim oldu. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Çorlu için elimizden geleni yapacağız" dedi. En yakın rakiplerinin 3 katı oy aldıklarını kaydeden Metin Akgün; Oda başkanlığı için aday olup olmayacağını önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyledi. Oy sayımını esnasında zor anlar yaşayan ve oy sayımını izleyen İsmail Güleroğlu, açıklamasını daha sonra yapacağını, şimdi bunun keyfini yaşamak istediğini kaydetti. Güleroğlu; "Çorlu'ya hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum. Çorlu için güzel projelere imza atarız" dedi. Oda başkanlığına aday olacak mısınız sorusunu yanıtsız bırakan Güleroğlu; "Daha detaylı açıklama yapacağım" dedi.