info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Yaşlılar Derneği Kahvaltılı Basın Toplantısı Düzenledi

Çorlu yaşlılar derneği, derneğin 30. Kuruluş yıl dönümü onuruna Çorlu Özcanlar restaurantta kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Çok sayıda basın mensubunun iştirak ettiği kahvaltıya resmi kurumlardan ve siyasilerden de büyük katılım oldu.Çorlu kaymakamı Hulusi Doğan ve Tekirdağ Namık Kemal üniversitesi eski rektörü profesör doktor Halim Orta’nın da iştirak ettiği  kahvaltı,eski güreşçilerden balkan göçmeni Hüseyin pehlivanın  “Rumeli Türküleri isimli şiiriyle başladı.Ardından söz alan Çorlu kent konseyi başkanı ve Çorlu yaşlılar derneği başkan yardımcısı Ramadan Cesur,“ Değerli basın mensupları ve kıymetli misafirler;Derneğimizin 30. Kuruluş yıldönümünde düzenlemiş olduğumuz kahvaltılı basın toplantımıza hoş geldiniz.Bu güzel hafta sonu sabahında,davetimize icabet eden hepinize gönülden ve yürekten teşekkür ediyoruz. “Komşusu açken,tok yatan bizden değildir.” Diyen Hz. Peygamberi ve “Kenar-ı Dicle’de bir kurt aşırsa koyunu,Addi ilahi sorar Ömer’den bunu" diyen Hz. Ömer’in adaleti ile 30 yıldır dimdik ayakta karşılıksız hizmet vermenin onur,gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. “unutma ki bir gün sen de yaşlanacaksın” sözüyle vermiş olduğumuz meccani hizmet,takdire şayandır.Bizler de bu güzel derneğin üyesi,mensubu olmaktan kıvanç duyuyoruz.Dedi.
 
Ramadan Cesur’un konuşmasının ardından söz alan organizasyonun sponsoru ve dernek başkanı İsmet Orta,derneğin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.Ardından kahvaltıya geçildi.
 
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ın,girişte basın mensuplarını görmezden gelip yerine oturması,çıkışta da aynı hareketi tekrarlaması,dernek başkanının konuşmasını beklemeden organizasyonu terketmesi,gerek dernek yönetimi gerekse basın mensupları tarafından tepkiyle karşılandı.Kahvaltının ardından huzurevi sakinlerinin musiki ziyafeti,en az kahvaltı kadar keyifliydi.