info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

ÇYDD’den Fotoğraf Sergisi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerinin yıl boyunca çektiği fotoğraflar, önceki akşam Kipa Alışveriş Merkezi’nde açılan sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

KİPA’DA YAPILDI
 
Kipa Alışveriş Merkezi’nde önceki akşam saat 18.30’da düzenlenen açılışa CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayları Vahap Akay, Ensar Sivri, Metin Dönmez, Zeki Gürcün, CHP İlçe Teşkilatı üyeleri, ADD Çerkezköy Şube üyeleri, ÇYDD Çerkezköy Şubesi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
 
“ALT YAPISINI OLUŞTURDU”
 
Sergi açılışında konuşan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Rağbet Erol, bu serginin bir yıllık çalışmanın ürünü olduğunu belirterek, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sergi hakkında bilgiler veren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi Fotoğrafçılık Kulübü eğitmeni Dr.Ayhan Kaçmaz da “Bu yıl ilk olarak bir fotoğraf sergisi düzenlemiş olmanın heyecanını sizlerle paylaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl “Herkes için Fotoğrafçılık” başlığı ile kurslar düzenledik. 3 farklı grupta 45 kişi kurslarımıza katıldı. Fotoğrafçılıkta temel bilgileri içeren bu kurslara başlayan çalışmalar, giderek Fotoğrafçılık Kulübünün alt yapısını oluşturdu” dedi.
 
59 FOTOĞRAF YER ALIYOR
 
Sergide toplam 18 katılımcının 59 fotoğrafının yer aldığını belirten Kaçmaz “Yine bu sergide fotoğrafçılığa yeni başlayanlarla, yıllardır bu işe gönül verenlerin eserleri karışık olarak sergilenmektedir. Fotoğraf sergimiz 3 Kasım tarihine kadar Kipa AVM’de açık olacak. Sergimizde konuk ve teknik serbest olarak belirlenmiştir. Fotoğraflar 50x70 santimetre boyutlarında kanvas baskıdır. Fotoğraflara sahip olmak isteyen kişilerin dernek sekreterine başvurarak bilgi almaları mümkündür. Bu yıl fotoğrafçılık kulübü olarak her Çarşamba saat 19.00’da derneğimizde fotoğraf sanatı ile ilgilenen katılımcılara etkinliklerimiz devam ediyor” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve davetliler fotoğraf sergisini gezdi.