info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Derede Ceset Bulundu

Çorlu da dere yatağında ceset bulundu.25-30 yaşlarında erkeğe ait olduğu bildirilen cesedin kimlik tespitinin yapılması için çalışma başlatan ekipler, Cesedin kısa bir süre önce askerden gelen 21 yaşındaki Deniz Vural a ait olduğunu belirlediler.

 

Çorlu'da dere yatağında ceset bulundu. 25-30 yaşlarında erkeğe ait olduğu bildirilen cesedin kimlik tespitinin yapılması için çalışma başlatan ekipler, Cesedin kısa bir süre önce askerden gelen 21 yaşındaki Deniz Vural'a ait olduğunu belirlediler.
 
Edinilen bilgilere göre Çobançeşme Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı mevkiinde dere kenarında oyun oynayan çocuklar, derede bir kişinin yüzükoyun yattığını fark ettiler. Çocuklar durumu ailelerine, aileleri ise polise bildirdi. Dere yatağına ulaşan polis ekipleri de erkek cesedi ile karşılaşınca güvenlik çemberi oluşturarak nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verdi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından dere yatağındaki ceset, Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince çıkartıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan ve 25 - 30 yaşlarında erkeğe ait olduğu tahmin edilen ceset incelenmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
 
Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının burada yaptığı inceleme ve polis ekiplerinin araştırmalarının ardından dere yatağında çocuklar tarafından bulunan erkek cesedinin yaklaşık 4 ay önce askerden gelen 21 yaşında ve bekar olan Deniz.V.'ye ait olduğu belirlendi.
 
Deniz.V.'ye ait ceset Çorlu Devlet Hastanesi Morgundaki incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morguna sevk edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.