info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Derneklerin Yer Sorunu Ortadan Kalkacak

Servis şoförleri ile kahvaltıda bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, şoförlerin taleplerini ve sorunlarını dinledi.

DERNEKLER TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK
 
Kahvaltıda konuşan Dr. Özkan Yücel, dernekler için hazırladığı “Ay Yıldız Bedesten” projesi hakkında da bilgiler verdi. Bu projenin derneklerin maddi sorunlarını çözeceğini dile getiren Yücel “Proje tüm dernekleri bir çatı altında toplayacak. Bu proje kapsamında kurulacak olan kapalı çarşıda, 100 adet küçük dükkan derneklerin hizmetine sunulacak. İç donanımları hazırlanıp derneklere anahtar teslim şeklinde verilecek. Yer tesisinin yanısıra, bilgisayarlarınız, masa ve sandalyeleriniz tek seferde tarafımızdan tahsis edilecek”diye konuştu.
 
ONLAR YAPTIYSA BİZLER DE YAPARIZ
 
Yücel, Osmanlı’nın yaptığı bedestenlerden de bahsederek “Osmanlı İmparatorluğu bunu yüzlerce yıl önce gerçekleştirdi. Bizler de Osmanlı torunu olarak, ecdadımızın yaptığı bedestenlerin bir örneğini Kapaklı’da yapacağız. Onlar yaptıysa, torunları olarak bizler de bunu yapabiliriz. Bu gücümvar. Arkamda sağlam bir ekip var. Tüm derneleri bir çatı altında toplayacak ve en önemlisi sizleri kişilere bağımlı pozisyona düşmekten kurtacağız” dedi.
 
BAĞIMLILIKTAN KURTULACAKLAR
 
 Yücel, bu proje ile derneklerin yer sorununun tamamen ortadan kalkacağını ifade ederek “Kendi sorunlarınıza çözüm için vakit harcayacak ve Kapaklı’ya daha iyi bir hizmet vereceksiniz. İlçemizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Bu proje sayesinde tüm dernekler ekonomik bağımlılıktan kurtulacak ve yeni projeler Kapaklı halkı için hayat bulacak” dedi.