info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

DLG - ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı

Türkiye’nin ilk açık alan uygulamalı tarım fuarının ardından yepyeni bir konsept olacak olan DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri 2011, 21-24 Temmuz 2011 tarihleri arasında Tekirdağ Karaevli köyünde ziyaretçileriyle buluşacak.

Türkiye’nin  ilk  açık  alan  uygulamalı  tarım fuarının ardından yepyeni bir konsept olacak olan DLG-ÖÇP Tarım  ve  Teknoloji  Günleri  2011,  21-24 Temmuz  2011  tarihleri  arasında  Tekirdağ  Karaevli köyünde ziyaretçileriyle buluşacak.

Traktörler,  Tarım  Makineleri,  alet  ve  ekipman  firmalarının  yer  alacağı fuarda toprak işleme ekipmanları, ekim makineleri, ilaçlama makineleri, traktör ve biçerdöverlerin canlı olarak tarlada işlerken izlenebileceği en son teknoloji ve yenilikleri hedef kitlelerine sergilenecek. Bununla birlikte fuarda sınırlı sayıda yazlık ürünlerin sergileneceği tarla deneme alanları , ürün ve hizmetlerini sergilemek isteyen firmalar için kampus çim alanı bulunacaktır. Türkiye’de  tarım  makine  ve  teknolojilerinin  uygulamalı  olarak  sergileneceği  tek  organizasyon  olan fuarımızda sektörün lider firmaları yer alacak.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber