info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2010 Toplantısı

DLG-ÖÇP ortaklığı ile Karaevli Köyü ? Tekirdağ da 250 dekar alanda gerçekleştirilecek olan "DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2010" toplantısı, Tarım İl Müdürlüğü nde yapıldı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI, İl Genel Meclisi Başkanı Münür KARAEVLİ, Ziraat fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet ÇITIR, Tarım İl Müdürü Haydar SOYKAN başta olmak üzere, Kamu Kurumlarından ve Sivil Toplum Kuruluşlarından çok sayıda katılımcı iştirak etti.

Açılış konuşmasını sayın Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI nın yaptığı toplantıda, DLG Fuarcılık Genel Müdürü Nezih SUYARAN ve DLG Fuarcılık Teknik Müdürü Onur KİRAZ organizasyon hakkında birer sunum gerçekleştirdiler.

Fuarcılıkta yeni bir konsept olan "DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2010?" organizasyonu, ülkemizde ilk defa gerçekleştirilmektedir. Uluslar arası bu organizasyona İlimizin ev sahipliği yapmasının önemine değinilen konuşmalarda, yurt içinden ve yurt dışından ilginin yüksek olduğu anlatıldı. Ülkemizin ve İlimizin tanıtımına, ekonomisine katkısının yüksek olacağı kesin olan fuarın, başarı ile gerçekleştirilmesinin ve bu anlamda yapılacak işbirliğinin çok önemli olduğu vurgulandı. Yerli ve yabancı çiftçiler, Akademisyenler, Ziraat Mühendisleri, Distiribitörler, Tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalar ve tarıma ilgi duyan herkesin, teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri görerek bilgi alma imkânına kavuşacakları anlatıldı.

Katılımcıların görüşleriyle katkıda bulunduğu toplantı, verimli bir şekilde gerçekleştirilerek tamamlandı.