info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

DLG – ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri 2012

DLG – ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri 2012

Türkiye’nin ilk açık alan uygulamalı tarım fuarının ardından yepyeni bir konsept olacak olan “DLG – ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri 2012“ 30 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında sabah 10:00’dan akşam 20:00’ye kadar Tekirdağ Karaevli köyünde ziyaretçileri ile bulaşacak.
Sektörden gelen talepler üzerine ikincisi düzenlenecek olan DLG – ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri fuarında Türkiye de ikinci kez tarım, makine ve ekipmanları, tarlada canlı ve çalışır halde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Uzmanlar tarafından verilen bilgiler eşliğinde ziyaretçiler, hem yeni makineler hakkında bilgi edinebilecekler hem de karşılaştırmalı olarak makine ve ekipmanları değerlendirebilecekler.
DLG – ÖÇP Tarım ve Teknolojileri Günleri 2012 görmeden, denemeden makine ve ekipman alımına karar veremeyen çiftçiler için en iyi buluşma noktası olmayı amaçlamaktadır.
Tarımsal makine ve ekipman sektöründe en son yenilikler ve teknolojilerin yer alacağı açık alan uygulamalı tarım fuarı olma özelliği ile ön plana çıkan fuarda özel hazırlanmış makine deneme alanlarında traktör, biçerdöver, silaj biçim makineleri kombine ekim makineleri, toprak işleme ekipmanları, mibzerler, gübreleme ve ilaçlama makineleri, sulama ekipmanları canlı olarak tarla koşullarında çalışır halde ziyaretçiler için sergilenecek.
Ziyaretçileri bekleyen fırsatlar arasında;
Yurtiçi ve yurtdışından en yeni ürün ve teknolojiler ile ilgili bilgi alma imkanı,
Makine deneme alanları ve yazlık ürünlerin yer alacağı tarla deneme parselleri sayesinde yeni teknoloji ürünleri canlı olarak izleme ve değerlendirme imkanı,
Yurtiçi ve yurtdışından sektörde lider firmalar ve bu firmaların uzmanlarıyla deneyimlerinizi paylaşma imkanı,
Uzman ve akademisyenlerin konuşmacı olarak yer aldığı tarımda en son yeniliklerden bahsedilen seminerlere katılma ve bilgi alma imkanı,
İşletmenizde kullanacağınız ürün ve ekipmanları canlı olarak izleme ve hangi ekipmanın size uygun olduğuna karar verme fırsatı yer almaktadır.

 

İletişim Bilgileri
DLG Fuarcılık Limited Şirketi
Ertuğrul mahallesi Demir sokak Zeynel Bey iş hanı No: 47/18 Tekirdağ
Tel: 0282 263 00 32      Faks: 0282 263 00 28
E-Mail:   info@dlgfuarcilik.com
Web :    www.dlgfuarcilik.com     www.tarimtekgunleri.com