info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dsp Çerkezköy İlçe Başkanlığına Orhan Ergin Atandı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Demokratik Sol Parti Parti(DSP) İlçe Başkanlığı nın yeni yönetimi belli oldu.

Geçtiğimiz Ocak ayından bu yana görevi yürüten ancak bir süre önce görevinden istifa eden Mesut Kaba’nın yerine DSP İlçe Başkanlığı’na, daha önce de partinin çeşitli kademelerinde görev yapan Orhan Ergin getirildi. 
 
Yeni İlçe Başkanı Orhan Ergin, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla birlikte yeni yönetimde yer alan isimleri tanıttı. Orhan Ergin Başkanlığındaki yönetimde Hüseyin Sıraça, Oktay İdigün, Sabiye Dilek, Meral Ayan, Fehmi Kılıç, Volkan İnan, Hüseyin Atman, Tamer Ertuğrul, Bilal Başer, Mustafa Çelik ve Nezihi Mustafa Albayrak yer alırken, görev dağılımının ilerleyen günlerde yapılacağı da kaydedildi.
 
Toplantıda yaptığı konuşmada, görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade eden Başkan Orhan Ergin, “Yeni yönetim olarak partideki eski isimlerle birlikte yola devam edeceğiz ve görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Her zaman doğruları söyleyeceğiz” dedi. Konuşmasında, kapılarının herkese açık olduğunu da vurgulayan Ergin, siyasette dışarıda kalmış isimleri DSP’ye kazandıracaklarını dile getirerek, “Kültürümüze uyan herkesi DSP’ye bekliyoruz. Kapımız herkese açık” diye konuştu.
 
Ergin ayrıca, yerel ve genel anlamda DSP’ye her zaman ihtiyaç olduğunun da altını çizerken, partilerinden Çerkezköy Belediye Başkanlığı Aday Adayı olacak isimleri de en kısa zamanda açıklayacaklarını, bu isimlerin de tanınmış isimler olduğunu sözlerine ekledi. Toplantıda, yeni yönetimde bulunan isimlerin yanı sıra DSP İlçe eski Başkanı Mesut Kaba ve partililer de yer aldı.