info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dünya Devi Xerox’tan Sitespor’a Destek

ABD kökenli uluslararası teknoloji şirketi olan Xerox, Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Sitespor’a destek oldu.

Uluslararası teknoloji devi Xerox’un Türkiye yetkilileri, Sitespor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Spora olan desteği dünya tarafından kabul ve takdir gören Xerox, sponsorluk desteği çerçevesinde Sitespor Kulübüne maç forması, antreman eşofmanı, kamp eşofmanı ve malzeme çantası hediye etti. 
Xerox Türkiye yetkilileri, Sitespor’a desteklerinin gün ilerledikçe daha da artacağını dile getirirken, Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada "Öncelikle Xerox Türkiye yetkililerine sıcak ve samimi ziyaretlerinden dolayı teşekkürü borç bilirim. Süper amatör ligde mücadele edecek olan A takımımıza duyulan bu güven bizleri onurlandırdı. Amatör bir kulüp olmamıza rağmen böylesine büyük ve güçlü bir firmadan destek almak bizler için çok önemli. Sitespor Trakya’da bir marka olduğunu göstermeye devam edecektir" dedi. 
Yapılan tanışma toplantısından sonra yönetim kurulu üyeleri, Xerox Türkiye yetkililerine Kapaklı’yı tanıttı. Gün sonunda gerçekleşen kutlama yemeğinden sonra Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Xerox Türkiye yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti.