info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ebru Gündeş, Tekirdağ’daki Çiftliğini Satışa Çıkardı

Sanatçı Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’ın yolsuzluk operasyonları kapsamında tutuklanmasının ardından içinde süt ineğinin bulunduğu Tekirdağ’ın Muratlı ilçesindeki ’Güntaş’ çiftliğini satışa çıkardı.

Hayvanları yılbaşından önce satan Gündeş, çiftliği 4 milyon TL'ye satacak. 
 
2009 yılında ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Kırkkepenekli köyünde kurduğu çiftlik için Çorlu ilçesinde bulunan özel bir emlak satış bürosu ile anlaşan Sanatçı Ebru Gündeş, 'Güntaş' çiftliğine 4 milyon TL fiyat belirledi.
 
Gündeş’in ağabeyi ve kendi soyisimlerinin kısaltılmasından oluşan ‘Güntaş’ çiftliğinde bulunan büyükbaş hayvanların yılbaşından önce 500 bin TL’ye satıldığı öğrenildi. 
 
Toplam 70 dönüm alana sahip, 35 dönümü büyükbaş hayvanların kullanım alanı ve 35 dönümü ise açık alan olan çiftliğin satışını duyan Tekirdağ Muratlı ilçesi Kırkkepenekli köyünde bulunan vatandaşlar, çiftliğin yaşanan son olaylar nedeniyle satışa çıktığını düşündüklerini ifade ettiler.
 
Köyde yaşayan bir vatandaş, "Son günlerde yaşanan yolsuzluk olayı nedeniyle suçlu olduklarına inanıyorum. Suçlularsa cezalarını çeksinler. Kara para akladıklarına dair haberleri televizyonlardan duyuyoruz. Suçlular ise cezalarını çekmeliler" dedi.
 
Öte yandan, çiftlikte bulunan ve Gündeş'in yeğeni olduğu öğrenilen görevli konu ile ilgili açıklama yapmadı.