info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ehliyetsiz Sürücü Kazaya Neden Oldu

Tekirdağ da, ehliyetsiz sürücünün neden olduğu iddia edilen kazada 3 araç birbirine girdi.2 si ağır 4 kişi yaralandı.

 

Tekirdağ'da, ehliyetsiz sürücünün neden olduğu iddia edilen kazada 3 araç birbirine girdi. 2'si ağır 4 kişi yaralandı. 
 
Kaza, saat 06.00 sıralarında Tekirdağ- İstanbul yolu Muratlı kavşağı mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden ve ehliyetsiz olduğu belirlenen 45 yaşındaki Mehmet Kiraz yönetimindeki 59 LN 972 plakalı otomobil, ilk önce önünde seyreden 39 yaşındaki Abdullah Memiş yönetimindeki otomobile, ardından da kontrolden çıkarak karşı yönden gelen 27 yaşındaki Serkan Aplak yönetimindeki 06 MDS 37 plakalı otomobile çarptı. Kazada 06 MDS 37 plakalı otomobil yanmaya başlarken, diğer iki otomobil de hurdaya döndü. 
 
Kazayı yara almadan atlatan ehliyetsiz sürücü Mehmet Kiraz olay yerinden kaçarken, çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti; itfaiye ekipleri de yanan otomobili söndürdü. Kazada yaralanan 59 LN 972 plakalı otomobilde bulunan Abdullah Memiş ile 35 yaşındaki İsa Duran, 48 yaşındaki Sezgin Er ile Astsubay olan Serkan Aplak ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
Yaralılardan Serkan Aplak ve Sezgin Er'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kaza sonrası kaçan ehliyetsiz sürücü Mehmet Kiraz ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde Kiraz, defalarca ehliyet sınavına girdiğini, ancak sınavı geçemediğini söyledi. Soruşturma sürüyor.