info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emniyetten muhtar toplantısı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yaptı.

Seçimden sonra ilk kez yapılan toplantıda muhtarlardan mahallelerinde gördükleri olumsuzlukları 155 Polis İmdat a hemen bildirmeleri istendi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Polisevi nde Asayiş Şube Müdürü Kaan Yıkılmaz başkanlığında yapılan toplantıya, Çocuk Şube Müdür Alper Tunalıoğlu, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Selaattin Güven, Trafik Tescil Şube Müdürü Aykut Efe, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Sevil, Çarşı Merkez Karakol Amiri Ragıp Durmaz, 12 mahalle muhtarı ve toplum destekli polisler katıldı.

Muhtarların sorunlarının dinlendiği ve çözüm yollarının arandığı toplantıda en çok konuşulan konuların başında trafik geldi. Yeni seçilen muhtarlara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Asayiş Şube Müdürü Kaan Yıkılmaz, Tekirdağ da muhtarlarla el ele vererek tüm mahallelerde bulunan vatandaşları en güvenli bir şekilde yaşamasını sağlayacaklarını belirterek, "Muhtarlar, halkın huzurlu yaşaması için polislerden istifade etmelidir. Tüm muhtarların emniyetle birlikte sürekli istişare ederek birlikte hareket etmesi gerekir. Bunun için sürekli irtibat halinde olması gereklidir. Her mahallede yaşanan olumsuz olayların mutlaka muhtarların polisle irtibata geçerek çözümlenmesi gerekir. Mahalle muhtarları sürekli destek gördüklerini bundan sonrada bu desteğin polise verileceğinden endişesi olmasın. Tüm muhtarlara teşekkür ederim" dedi.
Toplantının soru cevap bölümünde muhtarlar mahallelerindeki asayiş sorunlarını paylaştı. Muhtarların isteklerini not eden polisler, diğer kurumlarla da gerekli koordinasyonun sağlanarak sorunlara çözüm yolu bulacaklarının altını çizdi.