info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

En Tehlikeli Çocuk Parkı

Çorlu Pazartesi Pazarı Reşadiye Mahallesinde bulunan çocuk oyun parkı karşısında yapılan inşaat çalışmasından dolayı park sessizliğe bürünmüş durumda.

 

Çorlu Belediyesi inşaat alanına yakın bir bölgeye yapmış olduğu çocuk oyun parkı ile vatandaşı şaşırtmaya devam ediyor. İnşaatın tam ortasında kalan çocuk oyun parkı inşaat artıklarıyla dolu bir şekilde objektiflerimize takıldı.
 
Etrafında bulunan çimento, tuğla, demir, taş parçaları ile pis bir görüntüye bulaşan parkta çocuklar oyun oynayamıyor. Gayet tehlikeli olan inşaat etrafına böyle bir çocuk oyun parkı yapımı sadece ve sadece bizim belediyemizde olur diyen mahalle sakinleri, “hangi aklı mantığı yerinde olan anne, baba bu alana oğlunu oynatmaya, gezdirmeye getirir, ama işte bizim belediyemiz böyle iş yapıyor nerede gereksiz alan var oraya çocuk parkı yapıyor acaba kendileri olsa çocuklarını buraya oyun oynamaya getirirler mi?” dediler.
 
Duruma gayet tepkili olan mahalle sakinleri, “inşaat alanları küçük çocuklar için yasak ve tehlikeli bölgeler, zaten inşaatların kapılarında bile yazıyor, inşaata girmek ve etrafında bulunmak tehlikeli ve yasaktır diye, ama gel gör ki işte bizim belediyemiz bu tehlikenin orta yerine çocuk oyun parkı yapıyor” dediler.