info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Enişte Katili Maç Keyfi Yaparken Yakalandı

Kız Kardeşini Silahla Yaralayan ve Araya Giren Eniştesini Öldüren Zanlı, Maç İzlerken Yakalandı.

Bursa da yeğeninin doğum günü kutlamasına izinsiz gittiği için evi basıp kız kardeşini silahla yaralayan ve araya giren eniştesini öldüren zanlı, Tekirdağ da yakalandı.
Sekiz yaşındaki Berkay için Teferrüç Mahallesi 17. Gül Sokak taki evde düzenlenen doğum günü kutlamasına Gülser İ.(27) de katıldı. Kız kardeşi Gülser İ. nin de kutlamaya gittiğini öğrenen ağabey Bumin Hüseyin İ., 16 AY 938 plakalı kiralık otomobille eve gelerek tabancayla kız kardeşini yaraladı. Araya giren eniştesi Mesut Şimşir de, kurşunların hadefi oldu ve hayatını kaybetti.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından kaçan Bumin Hüseyin İ. nin yakalanması için çalışma başlattı. Yaklaşık 2,5 ay süren araştırmanın ardından zanlının Tekirdağ da bir arkadaşının evinde saklandığı ihbar edildi. Cezaevinden tanıştığı bir arkadaşı G.K. nın evinde kalan Bumin Hüseyin İ., evde Manchester United-Beşiktaş arasındaki Şampiyonlar Ligi maçını izlerken polislerin evin önüne geldiğini fark etti. Hüseyin İ., üzerindeki siyah-beyaz formayla 2. kattan atlayıp kaçmaya çalıştı. Bu sırada yüzünden yaralanan Bumin Hüseyin İ., yakalanarak Bursa ya getirildi.
Daha önce işlediği bir cinayet nedeniyle 4 yıl cezaevinde yattığı sırada tanıştığı arkadaşı G.K. da yardım ve yataklık suçlamasıyla gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.