info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Erdoğan Orhan Kongre Merkezinde Müezzinoğluna Kahvaltı

Bakan Müezzinoğlu kahvaltıde muhtarlarla buluştu

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nca Erdoğan Orhan Kongre Merkezinde düzenlenen programa katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 17 aralık operasyonuna göndermede bulunarak, “Öyle bir savcı organizasyonu ki, bankacılığı da belediyeciliği de TOKİ’yi de o biliyor ve tek bir torbada Türkiye’nin kaderiyle oynuyor. Benim ağzımda çürük diş olabilir. Ey hekim kardeşim, ey savcı kardeşim senin görevin bu dişi çekmek. Ama benim beynime balyoz vurarak benim sağlığımı bozmaya hakkın yok. Benim istikrarımı bozmaya hakkın yok” dedi.
 
Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği program, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile parti teşkilatı ve ilçe genelindeki muhtarları buluşturdu. Erdoğan Orhan Kongre Merkezi’nde saat 11.00’de başlayan programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Emrah Tunca yaptı.
 
Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından köylere hizmet götürme noktasında Tekirdağ’ın şanslı iller arasına girdiğini söyleyen Süleymanpaşa İlçe Başkanı Tunca, “Tekirdağ’ımız AK Parti sayesinde Büyükşehir olan şanslı iller arasına girdi. Biz bu sürecin başlangıcında sevinirken muhalefet ‘istemezük’ mantığıyla bu değişime direndi. Köy köy gezerek vatandaşlarımızın kafasını bulandırmaya çalıştılar. Bizler de partili kardeşlerimizle yalanları, nifakı engellemek adına yollara döküldük eş zamanlı ziyaretlerle Büyükşehir’in getirdiği kazanımları, faydalarını neler getirip götürdüğünü eğip bükmeden vatandaşlarımıza anlattık. Onlara gerçeğin iç yüzünü aktardık. Şimdi muhalefet de seçim çalışmalarında Büyükşehir’in nimetlerinden bahsediyor. Yeni yeni akılları başına geliyor” şeklinde konuştu.
 
Başkan Emrah Tunca’nın ardından kürsüye gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı döneminde İstanbul ve Kocaeli’ne özel il sınırlarının tümünün Büyükşehir kapsamına alındığı bir yasal düzenleme yapıldığını hatırlatarak, “İstanbul’un bir ucundan öte ucuna yani Silivri’den Şile’ye iki uç örneği vermek istiyorum. İl Başkanlığım döneminde gerçekleşen düzenlemenin ardından Silivri’nin hizmetten yoksun köyünden Şile’nin köylerine kadar asfalt olmayan yol, altyapısı yapılmayan mecra kalmadı. Şimdi İstanbul sınırları içerisinde hangi noktaya giderseniz gidin yaşanabilir bir alan bulursunuz. Büyükşehir yasasının genelleşmesinin ardından Tekirdağ’da da köylerin en ücra köşelerine kadar her tarafa hizmet gidecek” şeklinde konuştu.
 
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, konuşmasında gündeme dair konulara da yer verdi. Bakan Müezzinoğlu, 17 Aralık Operasyonu’nu ‘milletin kaderiyle oynamak’ olarak değerlendirirken özetle şunları söyledi: “AK Parti iktidarında birçok referandum ve Anayasa değişikliği yapıldı. Milletin ümüğü sıkılmasın, milletin kaderiyle oynanmasın diye daha çok demokrasinin, daha çok hukukun, daha çok insan haklarının, daha çok hesap verilebilir bir ekonominin ve istikrarın olması için bu değişiklikleri yaptık. Ama birileri fırsatçılık yaparak burayı yine kendi istediği gibi şekillendirmek istiyor. Öyle bir savcı organizasyonu ki, bankacılığı da, belediyeciliği de, TOKİ’yi de o biliyor ve tek bir torbada Türkiye’nin kaderiyle oynuyor. Benim ağzımda çürük diş olabilir. Ey Hekim kardeşim ey Savcı kardeşim senin görevin bu dişi çekmek. Ama benim beynime balyoz vurarak benim sağlığımı bozmaya hakkın yok. Benim istikrarımı bozmaya hakkın yok”
 
Bakan Müezzinoğlu’nun konuşmasının ilerleyen dakikaları soru cevap şeklinde geçti. Katılımcılardan özellikle sağlık sektörüyle ilgili sorular geldi. Toplantıya katılan Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Abdullah Önen, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nu sağlık çalışanlarının hakları ile ilgili gerçekleştirdikleri değişikliklerle ilgili meslektaşları adına memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.
Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber