info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin dört bir yanında yol onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Ergene İlçesinde birçok mahallenin yol sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Ergene Belediyesi, Sağlık Mahallesi Edirne Caddesinde ki yol onarım ve bakım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.
 
Çalışmalarımız Devam Edecek
Ergene İlçesini kent görünümüne kavuşturmak için yol çalışmaları başta olmak üzere birçok alanda çalışmaların yapıldığını ifade eden Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci’ Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi’nde yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından kış ayları öncesinde yapılması gereken alanlarda çalışmalarımız devam edecektir’ dedi.
 
İnci, ayrıca ‘ Ergene Belediyesi olarak vatandaşa daha iyi hizmet sunma gayreti içerisinde proje çalışmalarımızı da hayata geçirme hedefindeyiz. Bu anlayışla Sağlık Mahallesinde yapılması planlanan Çok Amaçlı Pazar Yeri Projesi’nin proje çalışmalarında sona gelindi. Gerçekleştireceğimiz projenin şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.