info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Evin Bahçesinde Bulunan Kemikler Adli Tıpa Gönderildi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir evin bahçesinde yapılan kazı sonucunda bulunan kemikler, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İnsana ait olup olmadığı belirlenemeyen kemiklerin, incelemelerin ardından kime ait olduğunun ortaya çıkacağı kaydedildi.
 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Reşadiye Mahallesi Mandıracı 2. Cadde'de bulunan iki katlı evin bahçesinde bebek mezarı olduğu ihbarı üzerine harekete geçmişti. Evin bahçesine gelen polis burada etrafı parke taşı ile çevrilmiş mezar görünümlü alanda kazı çalışması yaptı. Yapılan kazı çalışmasında 6 parça kemik bulunması üzerine olay yerine gelen doktor ve veteriner hekim de kemiklerin insana mı ait olduğunu ya da hayvan kemiği mi olduğunu tespit edememişti.
 
Olaydan sonra Cumhuriyet Savcılığı, bulunan kemiklerin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesi talimatı verdi. Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapora göre kemiklerin insana mı yoksa hayvana mı ait olduğunun belirleneceği bildirilirken, kemikler polisler eşliğinde İstanbul'a gönderildi.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.