info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fabrika Çalışanları Anadolu Efes-Panathinaikos Maçına Gitti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde faaliyette bulunan bir egzoz imalat fabrikası, çalışanlarını Turkish Airlines Euroleague TOP16 Turu’nda 10. hafta maçında BG Abdi Pekçi Spor Salonu’nda oynanan Anadolu Efes-Panathinaikos maçına götürdü.

Dinex Egzoz A.Ş. Tedarik Zinciri Yöneticisi Erhan Özkan yaptığı açıklamada, 2 yıldır geleneksel hale gelen fabrika çalışanlarıyla sosyal faaliyetlerle de bir arada bulunarak, moral ve motivasyonu artırmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Çalışanlarımızla diyaloğumuzu sürekli hale getirmek istiyoruz. Yaptığımız çalışmalar kalıcı ve devamlı olmalı. Bu nedenle düzenlediğimiz ya da düzenleyeceğimiz sosyal etkinliklerle bir araya gelerek çalışanlarımızın birbirleriyle kaynaşmasını amaçlıyoruz. Bu tür faaliyetlerimizin aynı zamanda çalışma hayatımıza da olumlu olarak yansıyacağına inanıyorum. BG Abdi İpekçi Spor Salonunda çalışanlarımızla izlediğimiz basketbol maçı hepimizin çok hoşuna gitti. Temsilcimiz yenildi ama o atmosfer çalışanlarımızı adeta büyüledi. Şimdilerde işçilerimiz bundan sonraki maçlarında da Anadolu Efes’i yalnız bırakmak istemiyorlar. Bazı işçi arkadaşlarımız aileleriyle birlikte maç izlediler ve çok mutlu oldular" dedi.
 
Özkan, bundan sonrada Anadolu Efes’e destek olmak için maçlara gideceklerini belirterek, bu tür sosyal etkinliklere iş takvimine göre devam edeceklerini kaydetti.