info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fotoğraf Dernekleri’nden Motokros Şampiyonasına Büyük İlgi

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde yapılan Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motokros Şampiyonası yarışmalarına Trakya’daki fotoğraf dernekleri büyük ilgi gösterdi.

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Mehmet Çevik yaptığı açıklamada, dernek olarak uygulamalarla Trakya’da özel mekanlarda fotoğraflama çalışmaları yaptıklarını belirterek, "Fotoğrafçılık sanatı için konusunda uzman öğrencileri nezdinde verdiği eğitimler ile bu sanata ilgi duyanların gelişimine katkıda bulunmaya devam etmekteyiz. Teorik derslerle başlayan eğitimlerimiz zaman zaman il dışarısında da devam ediyor. Bugün Hayrabolu’da katıldığımız Motokros Şampiyonasında üyelerimiz pan çalışması ve oldukça hareketli spor fotoğrafı çekme fırsatı buldu. Bu üyelerimiz açısından da güzel bir uygulama oldu. Hayrabolu’daki etkinliğe 20 üyemiz ile katılarak, şampiyonada üyelerimizle güzel bir çalışma gerçekleştirdik" dedi.
 
Motokros Şampiyonasında Tekirdağ’ın yanı sıra Kırklareli, Edirne ve Lüleburgaz’dan gelen fotoğraf derneklerinin üyeleri de katıldı.