info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Freni patlayan kamyon dehşeti

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde meydana gelen kazada geri dönüşüm kutularını toplayan özel bir firmaya ait kamyon evin bahçesine girdi.

Kazada kamyonda bulunan 3 kişi ile kaldırımda yürüyen anne ve oğlu yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza, Sağlık Mahallesi nde meydana geldi. Özel bir firmaya ait 34 UPZ 43 plakalı geri dönüşümlü atıkları toplama kamyonu Çorlu istikametine seyir halindeyken ışıklarda durdu. Yeşil ışığın yanması ile hareket eden Mustafa U. (39) idaresindeki kamyon 100 metre ileride bulunan ikinci ışıklarda tekrar durmak istedi. Frenlerinin boşalması sonucu duramayan ve önce kaldırıma çarpan kamyon ardından da bir evin bahçesine girerek durabildi.
Kabin bölümü hurdaya dönen kamyondan sürücü Mustafa U. ile aynı firmada çalışan Altan C. ve Arif B., yaralı olarak Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Kaza anında kaldırımda yürüyen Diler Y. (31) ve Y. Y. de (9) yaralandı. Yaralılar özel araçlarla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.
Kamyon sürücüsü Mustafa U. nun kazayla ilgili olarak; "İlk ışıklarda durduktan sonra hareket ettim. İkinci ışıklarda durmak için frene bastım ama tutmadı. Birkaç kez daha yokladım tutmayınca kaldırıma çarparak kamyonu durdurmak istedim. Kaldırımda da durmayan kamyon bahçeye devrildi" dediği kaydedildi. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.