info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Store Tırı Çorlu da

Trakya turuna çıkan Galatasaray Spor Kulübü nün lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu Galatasaray store Tırı, Edirne ve Kırklareli nden sonra 3. durağı olan Tekirdağ ın Çorlu ilçesine geldi.

 

Çorlu Heykel Meydanı'na konuşlandIRılan TIR'ın sorumlusu Nizamettin Atik, GS Store TIR'ı ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak taraftarlarıyla buluştuklarını söyledi. 
 
Trakya turuna çıkarak lisanslı ürünlerini taraftarlarına ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atik, ''İlk gün olmasına rağmen Çorlu'lu Galatasaray taraftarlarının ürünlere gösterdikleri ilgi beklediğimizin çok üzerinde oldu. Bu ilgiden oldukça memnun kaldık'' dedi. 
 
Perşembe günü akşama kadar Çorlu'da kalacaklarını belirten Atik, ''Çorlu'da 4 gün kalacağız. Futbolu seven herkesi ürünlerimizi görmeye bekliyoruz. TIR'ımızda anahtarlık, tişört, çanta, forma, eşofman, bileklik, saat, kupa, kırtasiye ürünleri gibi yaklaşık 100 çeşit ürünümüz var. Taraftarlar TIR'ımıza geldiğinde mutlaka kendilerine göre bir şey bulup alacaklardır. Tüm Çorlu halkını bekliyoruz'' açıklamasını yaptı.