info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazeteci Murat Ürtekin`e Anlamlı Ödül

Gazeteci Murat Ürtekin`e Anlamlı Ödül

Elmas Grafik Reklamcılık Tic.Ltd.Şti. bünyesinde faaliyet gösteren www.ellidokuz.com haber portalı adına köşe yazarı-muhabir-Trakya genel koordinatörü olarak 10 yıldır görev yapmakta olan Murat Ürtekin'e, başarılı habercilik kariyerinden dolayı 10. yıl onur ödülü şirket yetkilisi Oğuz Erdağlı tarafından takdim edildi.

Ödül takdimi esnasında bir açıklama yapan Oğuz Erdağlı, "doğru,tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı içinde,şirketimiz bünyesinde faaliyet gösteren www.ellidokuz.com haber portalına büyük emekleri geçen,başarılı haberlere imza atan Murat Ürtekin'e,kuruluşumuz adına teşekkür ederim. Tekirdağ'ımıza,yaptığı haberlerle pozitif olarak katkıda bulunan köşe yazarı-muhabirimiz Murat Ürtekin'e bu ödülü,özellikle basın ve gazeteciler günü döneminde vermek bizim için ayrı bir mutluluktur. Başarılarının devamını diliyoruz" Dedi.

Bu jestten duygulanan ve memnuniyetini dile getiren Murat Ürtekin, "Oğuz Erdağlı ve deneyimli kadrosu ile 10 yıl içinde başarılı çalışmalara imza atmanın gururunu yaşarken, bunun bir ekip çalışması olduğunu da ifade etmek gerekir. Gerek Oğuz Erdağlı gerekse değerli ekibi olmak üzere, 10 yıl boyunca gösterdikleri sabır,gayret ve anlayışa minnettarım.

Tüm www.ellidokuz.com ve Elmas Grafik ailesine teşekkür ederken nice 10 yıllar temennisini diliyorum" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin