info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Geçici İşçiler işbaşı yaptı.

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) tarafından organize edilen Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü nde parke taş işinde 5 ay 29 gün süreyle çalıştırılacak olan 30 işçi görevlerine başladı.

Tekirdağ Belediyesi nin parke taş ve yol çalışmalarını başlattı. 30 işçinin işbaşı yapması münasebetiyle işçilere hitaben yaptığı konuşmada Hürriyet Mahallesi Öğretmenler Caddesi nde bir bulvar oluşturmayı hedeflediklerini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, ?Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz şehrin muhtelif yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yol çalışmalarına start verdik. Toplum yararına çalışma projesi kapsamında belediyemizde belirli bir süre çalışacak kardeşlerimize de hayırlı olsun diyorum. Tekirdağ ı güzelleştirme projesinde onlarında katkısı olacak? dedi. Projenin belediye ayağında önemli katkıları bulunan Fen İşleri nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, diğer belediye başkan yardımcısı Mehmet Özen ve fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın da, işçilerin göreve başlaması etkinliğinde hazır bulundu.

Törene katılan İşkur Tekirdağ İl Müdürü Şerafettin Küçük de, işçilere hayırlı olsun temennisinde bulunurken, projeye destek veren Tekirdağ Belediyesi ne de teşekkür etti.

Öğretmenler Caddesi nde mevcut kaldırımlar sökülerek yol genişletilecek ve her şeyiyle eksiksiz bir bulvar ortaya çıkarılacak.