info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Genç Tasiad Tanıtım Toplantılarına Devam Ediyor

TASİAD tarafından organize edilen Firma Tanıtım Toplantıları geniş katılımla gerçekleştirildi.

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) tarafından organize edilen 'Firma Tanıtım Toplantıları' geniş katılımla gerçekleştirildi.
 
Genç TASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kurcak'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Valiliği Özel kalemi Mustafa Uygar'ın yanı sıra Genç TASİAD üyeleri katıldı. Vedat Kurcak ortaklıklarda yaşanan problemlerden bahsederek, Türkiye'de ortaklık kültüründe çok zorluklar çekildiğinin altını çizdi.
 
Genç TASİAD Başkanı Kadir Fidan ise işletmelerin rekabet için güçlerini bir araya getirmelerinin zorunlu olduğu bir dönem yaşandığına değindi. Fidan, "Bu küçük işletmelerin bir araya gelmeden yarınlara yürüyemeyeceklerinin farkında olmaları gerekiyor. Geçmişteki hatalardan ders alarak sürdürülebilir bir ortaklık modeli kurmamız gerekiyor." dedi.
 
ARA ELEMAN SIKINTISI
 
Tekirdağ Valiliği Özel Kalemi Mustafa Uygar sektörlerdeki ara eleman sıkıntısı hakkında açıklamalarda bulundu. Uygar, "Ara elemanlar çok zor yetişiyor ve yetiştikten sonra çok çabuk iş değiştiriyorlar. Bu durumda kalifiye elemanı elde bulundurmak için çok çaba sarf ediliyor." diyerek, ara eleman sıkıntısına dikkat çekti.
 
Toplantının sonunda Genç TASİAD Genel Sekreteri Hasan Yaşa, katılım gösteren tüm üyelere 'Birlikten kuvvet doğar' atasözünü hatırlatarak teşekkür etti.