info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Girişimciler Sertifikalarını Aldılar

SONUNDA BUNU DA YAPTILAR ! Nevzat ÖZTÜRK adaylığını açıkladı Gazi Turhanbey’den farklı bir karne töreni AKP İlçe Başkanlığı görevi Nedret AKBULUT’a verildi Belediyeden 5 simit arabası Girişimciler sertifikalarını aldılar Meclis yarın toplanıyor AKP İLÇE YÖNETİMİ TOPLU ŞEKİLDE İSTİFA ETTİ! Uzunköprü’de de yapılamaz mı? Emniyet kaçak sigaraya göz açtırmıyor! KOSGEB ve UTSO’nun ortaklaşa çalışmaları sonucu ilçemizde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Seminerine katılan 54 girişimci adayı önceki gün düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

KOSGEB ve UTSO’nun ortaklaşa çalışmaları sonucu ilçemizde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Seminerine katılan 54 girişimci adayı önceki gün düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Düzenlenen sertifika törenine KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim AKALIN, UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan AYTİN, UTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İsmail OKUR katıldılar ve kursiyerlere sertifikalarını dağıttılar.

Kısa bir konuşma yapan UTSO Başkanı AKALIN, “KOSGEB ve Odamız tarafından düzenlenen bu kursa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu almış olduğunuz sertifikalar mutlaka sizlerin çok işine yarayacak. İlçemize de yararlı işlerde bulunacağınızı ümit ediyorum” dedi. Sonrasında da Tekirdağ İl Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu bir konuşma yaptı.

Kursiyerlerden gelen soruları da yanıtlayan ve onlara destek almaları yönünde yol gösteren Tekirdağ İl Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu konuşmasını sonlandırarak, girişimcilere sertifikalarını dağıttı.

Kaynak : Gürses