info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gönüllü İtfaiyecilere Sertifikaları Verildi

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘İtfaiyeciliği sevdirme ve yangın eğitimi’ne katılan öğrencilere, Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi.

8 okulda toplam 435 öğrenciye katılım belgelerinin verildiği törende konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirterek, “Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Geleceğe yönelik projelerimizi hızla hayata geçiriyoruz. Kültür ve sanat etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor. Tüm bu çalışmalarımızın yanında sosyal sorumluluk projelerimize de ağırlık verdik. İtfaiye müdürlüğümüz tarafından ilköğretim öğrencilerimize yönelik olarak itfaiyeyi sevdirmek, yangın ve deprem eğitimi faydalı oldu. Öğrencilerimizde yangın ve deprem bilinci yerleşti. Emeği geçen başta Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve İtfaiye Müdürü Erkan Durgut olmak üzere herkese ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından eğitime katılan 8 ayrı okuldan 435 öğrenciye katılım belgeleri başta Başkan Dalgıç olmak üzere, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Belediye Meclis Üyeleri Ali Kılıç ve Hasan Önbey, Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Erkan Durgut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muammer Okumuş ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.Törende Ayrıca Milli Eğitim Müdürü Halis İşler tarafından Başkan Dalgıç, Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve İtfaiye Müdürü Erkan Durgut’a katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verildi.
Öte yandan İtfaiye Müdürlüğü’ne yaptığı haberlerle katkıda bulunan basın mensuplarına birer teşekkür plaketi verildi.