info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hakan Sunal Aday Adaylığını Açıkladı

Op. Dr. Hakan Sunal, Çorlu Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe teşkilatı binasında Çorlu Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. Yoğun bir kalabalığın katıldığı adaylık açıklamasında Sunal, "Çorlu’ya kalıcı değerler kazandırmak istiyorum" dedi.

Op. Dr. Hakan Sunal, Çorlu Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe teşkilatı binasında Çorlu Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. Yoğun bir kalabalığın katıldığı adaylık açıklamasında Sunal, "Çorlu'ya kalıcı değerler kazandırmak istiyorum" dedi. 
 
Çorlu'da özel bir hastanede genel cerrahi olan Op. Dr. Hakan Sunal yaptığı açıklamada, "Çorlu'ya kalıcı değerler kazandırmak istiyorum, hayalimde ki Çorlu'yu yaratmak için sorumluluk aldım ve elimi taşın altına soktum. Sen, biz, onlar demeden hepimiz Çorlu için çalışmalıyız. Adalet ve Kalkınma partisi bir kesimi değil herkesi muhatap alır, bu Çorlu, Bu Tekirdağ hepimizin. Çorlu'da halaylar bir, horonlar bir, gönüller bir, dualar bir. Çorlu Türkiye'nin 7 bölgesinden göç etmiş, Çorlu'ya yerleşmiş vatandaşlarımızla dolu bir yer bu bağlamda Çorlu'da hepimiz biriz" diye konuştu.
 
Hedeflerinin sorunlardan uzak, çağdaş bir Çorlu oluşturmak olduğunu söyleyen Sunal, "Tüm Çorlu halkı ile el ele vererek sorunların üstesinden geleceğiz. Çağdaş ve yaşanılabilir Çorlu yaratacağız. Çorluyu Trakya'da değil Avrupa'da parmakla gösterilen bir yer haline getireceğiz" dedi.