info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hamile Yengesini Öldüren Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi ne bağlı Karaağaç Beldesi nde tartıştığı hamile yengesi 25 yaşındaki Hatice Alkan ı 7 bıçak darbesiyle öldüren 19 yaşındaki Erhan Alkan tutuklandı.

 

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne bağlı Karaağaç Beldesi'nde tartıştığı hamile yengesi 25 yaşındaki Hatice Alkan'ı 7 bıçak darbesiyle öldüren 19 yaşındaki Erhan Alkan tutuklandı. 
 
Olay, dün akşam meydana geldi. Ağabeyi 27 yaşındaki Ahmet Alkan'ın evinde kalan Erhan Alkan, evde yengesiyle birlikte yalnız olduğu sırada, iddiaya göre akşam yemeği nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Erhan Alkan, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile 1 aylık hamile olan yengesini 7 yerinden bıçakladıktan sonra evden kaçtı. Şüpheli, daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu. 
 
Hatice Alkan, bir süre sonra eve gelen ve kendisini kanlar içinde gören akrabaları tarafından Özel Çerkezköy Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak kadının öldüğü belirlendi.
 
Olayın ardından Alkan'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Alkan'ın cesedi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Erhan Alkan ise çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.