info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu 19, ayçiçeği festivalı 14 Ağustos Cuma günü başlıyor

Başkan İrtem Her yıl yaşanan heyecanımıza bu yıl vatandaşlarımıza ve ilçemize misafir olarak gelecek konuklarımıza güzel dakikalar yaşatacak bir festival programı hazırladık. dedi.

Belediye Başkanı Hasan İRTEM yaptığı açıklamada, bu yıl 14?16 Ağustos tarihleri arasında yapılacak festival hazırlıkların devam ettiğini belirterek;" Her yıl yaşanan heyecanımıza bu yıl vatandaşlarımıza ve ilçemize misafir olarak gelecek konuklarımıza güzel dakikalar yaşatacak bir festival programı hazırladık. " dedi.
Belediye Başkanı İRTEM, Festivalde her kesime yönelik etkinlikler olduğunu, öncelikle vazgeçilmezleri arasında yer alan mehteran konseri, folklor gösterileri, toplu sünnet ve nikâh töreni, voleybolu turnuvası finali, Türkiye Motokros Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek Türkiye Motokros Şampiyonası 4. ayak yarışması, trap müsabakaları olduğunu belirterek;" Belediye olarak düzenlediğimiz otomotiv, traktör ve tarım aletleri fuarında en yeni teknolojik aletler ile donatılmış araç ve gereçler üreticileri tarafından festival süresince çiftçilerimizin beğenisine sunulacak." Dedi.
Belediye Başkanı İrtem, bu yıl Tekirdağ Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından "Trakya Arıcılığı" konulu bir panel düzenlediklerini, panelde arıcıların sorunlarının ve beklentilerinin de görüşüleceğini, Türkiye?nin tanınmış ses sanatçılarının festivale ayrı bir renk katacağını belirterek, 14 Ağustos Cuma akşamı Popstar Birol ve Ziynet SALİ, 15 Ağustos Cumartesi akşamı Ayşe Engin ASLANCA, Eylem NAZ ve İsmail YK?nın şehir stadında konserler vereceğini kaydetti.