info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu’da Muhtar Adaylarının Seçim Telaşı Başladı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 30 Martta yapılacak yerel seçimler öncesinde muhtar adaylarının seçim telaşı başladı. Vatandaşların karşısına proje ve vaatleriyle çıkan muhtar adayları, vatandaşlardan destek bekliyor.

İlçenin Hisar Mahallesi Muhtar adayı emekli nüfus memuru Metin Coşkun, muhtarlığın amme hizmeti olduğunu hatırlatarak,"Ben Nüfus Müdürlüğünden emekli oldum. Öncelikle bürokrasiyi çok iyi biliyorum. Seçildiğim takdirde amacım mahallemiz vatandaşlarına her konuda en iyi hizmeti vermek. Bu hizmetleri yaparken de vatandaşlarımızdan hiçbir ücret talep etmeyeceğim. 7/24 hizmet vereceğim" dedi.
 
Coşkun, 'Halktan vatandaşa' projesiyle de yardıma muhtaç insanların taleplerine cevap vereceğini belirterek, "Hayrabolu’da ilk defa uygulanmasını planladığım Halktan vatandaşa projesiyle de, vatandaşların kullanmadıkları elektrikli, teknolojik ve giysileri bir depoda toplayarak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ücretsiz olarak vereceğiz" şeklinde konuştu.
 
Coşkun, muhtar seçildiği takdirde yapacağı hizmetleri mahalle seçmenlerini kapı kapı ziyaret ederek anlattığını kaydetti.